SFT21 – vremenske i visinske garancije zarade

Prošlo je gotovo dvije i pol godine od kako sam postao znatiželjni član (u međuvremenu franšizer) kompanije InFace Invest Group, što mi je dalo priliku da unutar sustava pratim razvoj programskih platformi na kojima se zasniva program zarade i održivost poslovnog koncepta. Golemi posao vrhunskih programera i članova užeg  menadžmenta – na čelu s vlasnicima kompanije Zoranom Lazarevićem i Mladenom Pejićem –  poprima iz dana u dan opipljive rezultate napornog i predanog rada čije pune razmjere poslovnih mogućnosti će šira javnost imati prilike upoznati u najskorije vrijeme, kada kreće službena medijska kampanja.  

Ako uzmemo u obzir poslovnu perspektivu vremena u kojem živimo, gdje se internetsko poslovanje nudi kao razumna mogućnost kompenzacije ograničenog radno-socijalnog kontakta,  kao dugogodišnji kolumnist koji prati aktualna zbivanja u prirodi i društvu sa punom odgovornošću tvrdim da je  franšiza kompanije IFIG daleko najsigurnija poslovna investicija bez ikakvog rizika.

No idemo na ključnu temu ove kolumne: Kada i koliko se može zaraditi?

Ovo je zasigurno najčešće pitanje koje se postavlja prilikom upoznavanja sa SFT21 internetskim poslovnim konceptom. Razumljivo i logično – pa ćemo ovom prilikom dati konkretan odgovor koji proizlazi iz teorije i prakse stečene osobnim iskustvom unutar samog sustava.

Prilikom javnih prezentacija (do sada održanim u mnogim mjestima i gradovima od Vardara pa do Triglava) predstavljene su neke matematičke projekcije unutar mogućih vremenskih scenarija. No takva vrsta prezentacije daje samo slikovitu predodžbu o funkcioniranju algoritma tzv. pasivne zarade. Ali gajiti nadu i stvarati planove na takvoj vrsti očekivanja je sasvim pogrešno, što su vlasnici kompanije nebrojeno puta i sami davali do znanja.

Naime, poslovni koncept SFT21 daje jamstvo za sigurnu i transparentnu zaradu, i to je jedina garancija na koju kompanija InFace Invest Group daje svoj potpis. Vremenske i visinske garancije nisu više u zoni njezine odgovornost i nadležnosti.

Kada i koliko?  – ovisi isključivo od aktivnosti samih članova, grupno i ponaosob.

Teorijski i praktično ono započinje odmah, sa vremenskim ubrzanjem koje prati poslovna ambicija, osobna volja i (najvažnije od svega) poznavanje sustava. I to je jedini put preporuke svim sadašnjim i budućim članovima.

Živimo u doba kada je svako predviđanje budućnosti na labavim nogama. No jedno je sigurno: ideja je genijalna, namjera je plemenita, i dok postoji Internet (a nadamo se da će potrajati) dobra i sigurna mirovina je neupitna.

Prilika je otvorena. Jedini nenadoknadivi gubitak je izgubljeno vrijeme.

Davor Suhan

Blog: SFToYou