Nogometaši antivakcinaši: Promjena u sastavu momčadi

Nakon šokantnog izjednačujućeg pogotka pri samom kraju trećeg vala domaće korona lige kojim je prof. dr. Krešimir Pavelić šokirao Predsjednika Vlade i članove Civilnog stožera, delegat sudačke komisije iz redova Ministarstva znanosti i obrazovanja, Radovan Fuchs, potvrdio je slutnje Andreja Plenkovića koji je nakon pregleda video snimke izrazio otvorenu sumnju u regularnost ovog zgoditka

Nakon šokantnog izjednačujućeg pogotka pri samom kraju trećeg vala domaće korona lige kojim je prof. dr. Krešimir Pavelić šokirao Predsjednika Vlade i članove Civilnog stožera, delegat sudačke komisije iz redova Ministarstva znanosti i obrazovanja, Radovan Fuchs, potvrdio je slutnje Andreja Plenkovića koji je nakon pregleda video snimke izrazio otvorenu sumnju u regularnost ovog zgoditka, jer fakultetski klub za kojeg igra dr. Krešimir Pavelić egzistira samo u praksi, dok u teoriji, navodno, uopće ne postoji. Ima profesore i studente, pečat, grb i zastavu, ali nema uredne papire. 

Ta neugodnost potvrđena je i hitnim brisanjem prof. dr. Krunoslava Capaka sa internetskog popisa pričuvnih igrača koji su povremeno tijekom školske godine igrali za ovaj klub.

A dok nepristrani VAR ne provjeri sve okolnosti koje su dovele do ovog nesporazuma, odlučio sam napraviti izmjenu u mojih Top 11. i na mjesto dr. Pavelića ubaciti u igru klasičnog američkog centarfora dr. Petera McCullougha sa Medicinskog fakulteta Sveučilišta A&M u Teksasu.

Ono što je presudilo u ovom izboru je tehnička efikasnost u fazama obrane, netipična za jednog napadača. Bez obzira na izrazite golgeterske sposobnosti osobno držim da ključni faktor njegove uspješne karijere nisu golovi, nego hrabra uklizavanja na loptu u kritičnim trenucima igre, poglavito u vrijeme lockdowna – što se može primijetiti na ovoj snimci.